Ruim 30 jaar ervaring in ICT

20 jaar Microsoft Certified Trainer

Internationale werkervaring

Vanaf jonge leeftijd heb ik een diepe fascinatie voor computers ontwikkeld. Mijn interesse begon met de technische aspecten, maar evolueerde door de jaren heen naar het ontwerpen en implementeren van geïntegreerde oplossingen. Hoewel ik nog steeds gepassioneerd ben door technologie, zijn mijn ervaringen als trainer en adoptieconsultant de meest waardevolle geweest.

Tegenwoordig concentreer ik mij op mensgerichte activiteiten. Ik ben betrokken bij technische coaching, projectmanagement en het begeleiden van de menselijke aspecten van verandering. Ik kan heel goed zelfstandig werken, maar ik geef de voorkeur aan teamprojecten, vooral op internationaal niveau.
Op technisch vlak ben ik voornamelijk betrokken bij de diensten van Microsoft 365. Ik heb een speciale interesse in SharePoint, Teams, Viva Engage (Yammer), Power Automate en Power Apps.

Mijn doel is om technologie te gebruiken om mensen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en om bedrijven te helpen groeien en bloeien. Ik kijk ernaar uit om samen met u aan uw technologische reis te beginnen.